به گزارش خبرنگارمهر، علی اصغر داداش پور سه شنبه در جمع کارشناسان کشاورزی اعلام کرد: مکانیزاسیون ارتباطات تنگاتنگ و پیوندهای بسیاری با پایداری کشاورزی دارد.
وی اظهارداشت: مصرف انرژی های فسیلی، فشردگی خاک، آلودگی هوا، مخاطرات همراه با کاربرد نهادهای شیمیایی، کاهش مواد آلی خاک، فرسایش آبی و بادی خاک، اشتغال نیروی کار، حوادث کشاورزی، عملکرد اقتصادی فعالیت کشاورزی و غیره مثالهای در این ارتباط بوده که براحتی قابل تشخیص است.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی گیلان گفت: بخش کشاورزی به عنوان یکی از زیر بخش های مهم اقتصاد در هر کشور است بنابراین رشد سریع جمعیت در سالهای اخیر و پیشرفت تکنولوژیهای نامناسب و بهره برداری از منابع باعث تشدید سیر تخریب منابع طبیعی و کشاورزی شده است.
وی افزود: برای کشاورزی مرسوم به سبب زیانها و صدماتی که به محیط زیست و منابع پایه وارد می کند باید جایگزین مناسبی یافت که همان کشاورزی پایدار است، عنصر اساسی در کشاورزی پایدار استفاده بهینه از منابع درونی است.
داداش پور ادامه داد: برای ایجاد کشوری پیشرفته و نیل به توسعه پایدار گذر از سیستم کشاورزی معیشتی و تبدیل آن به کشاورزی پایدار به نحوی که از منابع استفاده مطلوب به عمل آورده و بقاء محیط زیست تضمین شود، یک ضرورت حیاتی است.
نظر شما